Verberg de kaart

Bodner

€ 450
5 personen | 2 honden

Accommodatie details:

Omschrijving:

Vakantiehuis Bodner ligt in het mooie “Gegendtal” ten zuiden van Verditz en biedt een schitterend uitzicht over het dal. De boerderij beschikt over 3 gezellig ingerichte appartementen. Uw appartement is ca. 80m2 en ligt op de eerste verdieping. Vakantiehuis Bodner is een waar paradijs voor zowel kinderen als voor volwassenen. Op de boerderij vindt u namelijk dieren zoals ezels, hazen en katten. U kunt hier echter ook heerlijk uitrusten in de ligweide of gezellig een avond barbecuen.
In de zomer wordt degene die vroeg uit de veren is beloond met een sprookjesachtig uitzicht over de Karawanken. U kunt prachtige wandelingen maken of bezoekt u eens de bergmeren die in de buurt gelegen zijn. In de omgeving kunt u ’s zomers rodelen, paardrijden en tennissen. Als de zon een dag niet schijnt kunt u één van de musea of een zomerfeest bezoeken. U bereikt daarnaast in 8 minuten de Afritzer See, in 20 minuten de Ossiacher See en in 20 minuten rijdt u naar Villach.
Als je in de winter na het ontbijt weer vol energie de latten onderbindt, dan zijn de skiliften niet ver weg. De ski-resorts van Bad Kleinkirchheim, Gerlitzen en het drielandenpunt zijn allemaal in de buurt en zorgen voor grote variatie. De kleintjes zijn op de Gerlitzen in de beste handen. Na een heerlijk wintersportdag kun je je laten verwennen in de warme thermische bronnen van Bad Kleinkirchheim. S ´avonds kun je dan lekker bij maanlicht sleeën, de glühwein smaakt op dit tijdstip bijzonder goed. Romantici kunnen de karinthische boerderijen bij een fakkeltocht beter leren kennen, voordat ze moe en voldaan in het gezellige huis terugkeren.

Beschikbaarheid & Boeken