Verberg de kaart

Boswachterswoning

€ 958
14 personen | 3 honden
  • klik op de foto om deze te vergroten
  • klik op de foto om deze te vergroten
  • klik op de foto om deze te vergroten

Accommodatie details:

Omschrijving:

Het landgoed Güt Tiffes is opgedeeld in de twee onafhankelijke accommodaties, die ieder hun eigen ingang en eigen terras hebben. Het landhuis staat op een heuvel en geeft je een schitterend uitzicht over het dal en het aangrenzende bos. Hergenrath ligt aan de rand van de Belgische Ardennen.
De boswachterswoning biedt plaats aan maximaal 14 personen en het jagershuis aan maximaal acht personen. Bij beide accommodaties is de mogelijkheid aanwezig om je eigen paarden mee te nemen. Er is een ruime rijbak en weidegang is mogelijk. Dus – paardenliefhebbers zoek niet verder: dit is uw vakantiebestemming!
Het oorspronkelijke landhuis, Güt Tiffes, is gebouwd in 1855. Dit landhuis was een van de vijf voormalige boerderijen met een boswachterswoning, behorende bij het kasteel Eyneburg. Het landhuis is opgedeeld in de onafhankelijke woongedeelten, alle met eigen ingang en terras. Het huis staat op een heuvel en heeft een schitterend uitzicht over het dal en het aangrenzende bos. De dichtstbijzijnde bebouwing is op een halve kilometer afstand.

Beschikbaarheid & Boeken