Verberg de kaart

Chalet Charmed

€ 291
6 personen | 3 honden
  • klik op de foto om deze te vergroten
  • klik op de foto om deze te vergroten
  • klik op de foto om deze te vergroten

Accommodatie details:

Omschrijving:

Ideaal voor kleine gezinnen met kinderen! Ouders kunnen genieten van een avond bij de gezellige houtkachel na een geweldige dag met kinderen in Plopsacoo. De watervallen van Coo liggen op loopafstand. Ook zijn er volop terrasjes en restaurants in de buurt. Daarnaast zijn er in de omgeving goede outdoor & survivalmogelijkheden: kanotochten, quadrijden en paragliding.

Aan de voorkant van het huis is een houten trap naar de ruime veranda. Het uitzicht is prachtig, met de heuvels rondom. In de verte is door de bomen het stuwmeer te zien. In het weiland voor het chalet lopen regelmatig de paarden van de buren. Zij mogen genieten van hun pensioen. Aan de linkerzijde lopen lama’s, berggeiten en kippetjes. Er staat een grote stevige pichnicktafel in de voortuin.
De woonkamer is sfeervol ingericht. Er is WIFI, een muziekinstallatie en digitale televisie. Nederland 1,2 en 3, BBC, Canvas ect, het is allemaal te bekijken. Er is een gezellige houtkachel en een grote eettafel om lang na te kunnen tafelen.
Beneden staat een tafeltennistafel. Die is te bereiken via een buitendeur. In de ruimte daarnaast is aanvullende slaapruimte en een plek om te spelen of gezellig te zitten. De wastafel en het toilet maken dit deel van het chalet op de begane grond helemaal compleet.

Beschikbaarheid & Boeken