Verberg de kaart

Chez Philippe

€ 1,317
25 personen | 3 honden
  • 52ae6d8e0aec9.jpg klik op de foto om deze te vergroten 52ae6d8e0aec9.jpg
  • 52ae6d8e401d7.jpg klik op de foto om deze te vergroten 52ae6d8e401d7.jpg
  • 52ae6d8e5a7d2.jpg klik op de foto om deze te vergroten 52ae6d8e5a7d2.jpg

Accommodatie details:

Omschrijving:

Aan de rand van het dorpje Gemmenich ligt dit vakantiehuis uit de 17de eeuw. In de 18e eeuw is de schuur uit breuksteen aangebouwd. Sinds 2007 heeft de huidige eigenaar, een vakrestaurateur, het huis grondig gerenoveerd. De voorzijde is opgebouwd met breuksteen, terwijl hout centraal staat in de achter- en binnenzijde van deze vakantiewoning. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de houten balken, pilaren en vloeren. De houtkachel en lange eettafel dragen verder bij aan een gezellige sfeer.
De woning ligt in één van de mooiste stukjes van België, met Nederland en Duitsland pal naast de deur. Aan de voorkant van de vakantiewoning kijk je uit over de weilanden en de bosrand. Aan de overkant van de straat ligt 6 hectare weiland en bosgrond waar gasten gebruik van kunnen maken. Hier kun je heerlijk wandelen en picknicken en voor de kinderen is het een waar speelparadijs.
Gemmenich is een gezellig Bourgondisch dorpje in het dal van de Geul. Het ligt aan de Belgische kant van het Drielandenpunt en biedt volop mogelijkheden voor het maken van prachtige fietstochten en wandelingen door bossen, weiden en schilderachtige rivierdalen.

Beschikbaarheid & Boeken