Verberg de kaart

Gatternighof

€ 1,097
10 personen | 2 honden

Accommodatie details:

Omschrijving:

Een zeer grote boerderij op een fabelachtige locatie met zuidelijke ligging op 1000 m hoogte met uitzicht op het Möll dal. Het gebouw zelf is 100 jaar oud, maar is smaakvol gerenoveerd om de ziel van het huis te behouden (veel houten balken en vloeren!). Beneden is een zeer grote eetkeuken met een traditionele ‘sitzecke’, waar jagers elkaar al eeuwen na een paar biertjes verhalen vertellen. Via de gang bereikt u een moderne woonkamer met DVD-speler, houthaard en er is toegang tot draadloos internet in het hele huis. Er is eveneens een washok met wasmachine en droger.
Buiten is een nieuw zonnig terras en omdat er maar 6 woonboerderijen aan de weg liggen, is er bijna geen verkeer.
Iedere gast van de Gatternighof ontvangt in de zomer een Nationaalpark Kärntenkaart gratis. Met deze kaart heeft u gratis toegang tot meer als 100 excursies voor de duur van uw verblijf! www.np-kaerntencard.at
Obervellach is gelegen in de Oostenrijkse provincie Karinthië. De omgeving van de Gatternighof wordt ook wel de parel van het Nationaalpark Hohe Tauern genoemd. En niet voor niets, want vanuit de boerderij wandel je zo een prachtig natuurgebied in, waar het toerisme nog niet is doorgedrongen. Er bloeien wilde orchideeën en er zijn zeldzame vogels en insecten te bewonderen. Neem dus zeker een verrekijker mee, wie weet ziet u nog een ree, hert of gems. De steden Spittal, Lienz, Villach en Klagenfurt zijn ook zeker een bezoek waard.
In de winter- en zomermaanden kun je ook volop skiën en snowboarden op de Mölltalergletscher (ca. 14km). Dit skigebied biedt u 53km pisten en een snowboard-funpark. Vanaf het centrum van Obervellach (ca. 10 minuten met de auto) rijden skibussen naar diverse skigebieden. De skigebieden zijn ook goed met de auto te bereiken.
Geniet van het pure leven in het natuurgebied Hohe Tauern en breng hier een heerlijke vakantie door!

Beschikbaarheid & Boeken