Verberg de kaart

Hütte am Waldrand

€ 557
6 personen | 1 hond

Accommodatie details:

Omschrijving:

Dit gezellige houten vakantiehuis is prachtig en zeer rustig gelegen tussen de weiden en bossen van de schitterende omgeving. Het vakantiehuis werd door de eigenaar zelf met eigen hout gebouwd en geeft een echt huttengevoel. Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkeuken met volledig ingerichte keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Vanuit de tuin en vanaf het balkon hoor je de vogels fluiten in het aangrenzende bos. In de woonkeuken brandt de gezellige houtkachel en in de tuin is er voldoene zitmogelijkheid, tevens zijn er ligstoelen en een bbq aanwezig.
Twimberg in het Lavanttal wordt omgeven door bossen en weiden. Het is een goede regio voor fiets en wandeltochten of om gewoonlijk lekker te ontspannen en van de natuur te genieten.
In de winter zijn er 4 skigebieden die kunnen worden bereikt binnen 20 minuten (Klippitz, Hebalm, Koralpe en Weinebene) en in de zomer kunnen uitstapjes worden gemaakt naar bijvoorbeeld Graz, Wolfsberg, de zuid-oostenrijkse meren en de nabijgelegen Packalpen. Ook zeer populair is de Saualp wandelweg.
Een heerlijk vakantiehuis op een prachtige plek!

Beschikbaarheid & Boeken