Verberg de kaart

I Gen Broeck

€ 828
12 personen | 1 hond
  • klik op de foto om deze te vergroten
  • klik op de foto om deze te vergroten
  • klik op de foto om deze te vergroten

Accommodatie details:

Omschrijving:

Op steenworp afstand van de Nederlandse grens, in het pittoreske Belgische dorpje Sippenaeken, ligt deze op een heuvel gebouwde en comfortabel ingerichte vakantiewoning.
De vakantiewoning ligt in het midden van het perceel met rondom een prachtig aangelegde glooiende tuin van maar liefst 2500 meter. Aan drie zijden van het huis ligt een groot terras, waaronder een overdekt terras. Hier kun je tot in de late uurtjes heerlijk beschut zitten en genieten van het uitzicht. Voor kinderen is de tuin ook een waar speelparadijs.
De vakantiewoning ligt op een paar honderd meter afstand van het dorpspleintje van Sippenaeken. Blikvangers van het dorpje zijn de kerk, midden op het dorpspleintje en kasteel Beusdael. Aan het dorpsplein bevindt zich ook een leuke eetgelegenheid.
In het nabijgelegen Belgische dorp Gemmenich is de dichtsbijzijnde supermarkt, een warme bakker en een slager.
Het dorpje Sippenaeken wordt begrensd door de Nederlandse grens bij Epen, de rivier de Geul en de gemeente Voeren, hierom ook wel “Le pays des trois frontières” genoemd.
De omgeving wordt gekenmerkt door uitgebreide wandel- en fietspaden, lommerrijke dorpen, slingerende landweggetjes en vele vergezichten.
In de directe omgeving liggen twee golfbanen, een zwembad, een speeltuin en vele fiets- en wandelroutes. Vanuit Sippenaeken bent je in enkele minuten in Slenaken, Epen, Vaals, Valkenburg, Gulpen-Wittem of de Voerstreek.
De steden Maastricht, Aken en Luik liggen op een half uur rijden van het vakantiehuis.

Beschikbaarheid & Boeken