Verberg de kaart

Jojo 2

€ 395
4 personen | 2 honden

Accommodatie details:

Omschrijving:

De JoJo-Farm, gelegen in het Land van Herve, ligt in een zeer landelijke omgeving. Het beekje dat over het terrein loopt geeft een natuurlijke aantrekkingskracht. Door de prachtige natuur en dieren om je heen, krijg je een heerlijk vakantiegevoel. Op het terrein kun je te voet, met de fiets en zelfs te paard van de natuur genieten. Ook is er een mogelijkheid om je eigen paard mee te nemen. Hiervoor beschikt men over alle nodige faciliteiten.
Op het terrein is er een gezellige bar aanwezig. De kinderen kunnen lekker spelen, knuffelen met de dieren of een verkoelende duik nemen in het zwembad met ligwei.
Deze Jojo is ingericht voor 4 personen. De woonkamer is voorzien van draadloos internet. Ook heeft het een open keuken en een eethoek. Het is mogelijk om de woning te verbinden, waardoor er één groot huis ontstaat voor 8 personen. De woning beschikt over een mooi uitzicht over de hellende weilanden rondom het terrein. Ook kun je de dieren zien grazen. Kortom, dit is de ideale plek om tot rust te komen.

Beschikbaarheid & Boeken