Verberg de kaart

La Petite Ecole

€ 1,074
18 personen | 2 honden
  • 52ae6d8f4bc4c.jpg klik op de foto om deze te vergroten 52ae6d8f4bc4c.jpg
  • 52ae6d8f65709.jpg klik op de foto om deze te vergroten 52ae6d8f65709.jpg
  • 52ae6d8f7de81.jpg klik op de foto om deze te vergroten 52ae6d8f7de81.jpg

Accommodatie details:

Omschrijving:

Net over de grens van Nederland, in het pittoreske Belgische dorpje Sippenaeken, ligt deze comfortabel en sfeervol ingerichte vakantiewoning. Het huis la Petite Ecole dankt zijn naam aan zijn vroegere bestemming. Vroeger was het gebouw nog in gebruik als een klein dorpsschooltje.
De vakantiewoning ligt op 200 meter afstand van het dorpspleintje van Sippenaeken. Blikvangers van het dorpje zijn de kerk, midden op het dorpspleintje en kasteel Beusdael. Aan het dorpsplein bevindt zich ook een leuke eetgelegenheid.
Het dorpje Sippenaeken wordt begrensd door de Nederlandse grens bij Epen, de rivier de Geul en de gemeente Voeren. De regio staat bekend als “Le pays des trois frontières”. De omgeving wordt gekenmerkt door uitgebreide wandel- en fietspaden, lommerrijke dorpen, slingerende landweggetjes en vele vergezichten. In de directe omgeving liggen twee golfbanen, een zwembad, een speeltuin en vele fiets- en wandelroutes. Vanuit Sippenaeken bent je in enkele minuten in Slenaken, Epen, Vaals, Valkenburg, Gulpen-Wittem of de Voerstreek. De steden Maastricht, Aken en Luik liggen op een half uur rijden van het vakantiehuis.

Beschikbaarheid & Boeken