Verberg de kaart

Le Vieux Sart no 34

€ 342
4 personen | 2 honden
  • 532f7ced167c5.jpg klik op de foto om deze te vergroten 532f7ced167c5.jpg
  • 532f7ceca1526.jpg klik op de foto om deze te vergroten 532f7ceca1526.jpg
  • 532f7cecdce41.jpg klik op de foto om deze te vergroten 532f7cecdce41.jpg

Accommodatie details:

Omschrijving:

Gezellige, zeer goed verzorgde vakantiewoning met veel privacy op een rustig vakantieparkje in het bekende plaatsje Coo. Speels gebouwd op een van de zuidhellingen van het heuvelachtige, bosrijke landschap. Kom genieten van de zon en het schitterende uitzicht over de plaatsen Coo en Trois Ponts. Ook het laden en lossen gaat heel vlot vanuit deze woning, aangezien de parking vlakbij ligt.
Ook kinderen hebben het hier prima naar hun zin. Daar staat een keur aan speeltoestellen op het park garant voor. In Coo bezoekt u natuurlijk het attractiepark Plopsa Coo en de indrukwekkende watervallen. Die zijn beslist de moeite waard. Dat geldt ook voor de mooiste wandelroutes die in de wijde omgeving zijn uitgestippeld. Dit alles op slechts enkele minuten lopen van uw vakantiehuis. Net zoals de leukste restaurants met de lekkerste (streek)gerechten.
Vanuit Coo worden vele sportieve outdooractiviteiten gehouden en in de plaats zelf is een informatiepunt met veel wetenswaardigheden over de omgeving. Boek nu deze vakantiewoning en geniet binnenkort van prachtige natuur, sportieve activiteiten en interessante cultuur.
Bijzonderheid:
Er zijn dekens aanwezig in de slaapkamers.

Beschikbaarheid & Boeken