Verberg de kaart

L’Ecureuil en Petit Suisse

€ 1,308
18 personen | 2 honden

Accommodatie details:

Omschrijving:

Dit verblijf voor grotere, familiale groepen, biedt alle comfort en luxe. Je huurt eigenlijk twee huizen die vlak naast elkaar liggen. Voldoende ruimte dus voor iedereen om in alle rust te genieten, en toch de mogelijkheid om allemaal samen te eten en te ontspannen.
De huiseigenaren weten hoe ze hun gasten moeten verwennen. Speelgoed en ontspanning voor jong en oud zijn voorzien. Op vraag kunnen ze ook de tafel en het huis decoreren volgens uw wensen. Ideaal dus voor al uw familiefeesten.
Zelfs aan de interieurdetails zie je dat dit verblijf werd ingericht met het oog op comfort en welzijn: sauna, bubbelbad voor 2 personen, filmzaal, super uitgeruste speelzaal, alles is er. Ook aan diverse babyspullen is gedacht.
Op de hoogten van Malmedy zal het huis ook het vertrekpunt zijn voor tal van tochten, waarbij vast en zeker eerst zal worden halt gehouden bij het wildpark dat aan de eigendom grenst. Vlakbij Spa, Aywaille en de Hoge Venen is deze vakantiewoning ideaal gelegen om culturele bezoeken te plannen en om te ontspannen.

Beschikbaarheid & Boeken