Verberg de kaart

Schirm

€ 526
8 personen | 1 hond

Accommodatie details:

Omschrijving:

Dit prachtige appartement bevindt zich aan de zuidoostkant van een grote villa in het natuurpark “Hoge Venen/Eifel”. Het is een ruime, luxe en goed onderhouden woning waarin zich alles op de begane grond bevindt, zonder trappen. Voor de woning ligt een overdekt terras met een grote ligweide en spelletjes. Op een grote grill kun je voor acht personen tegelijk koken.
De bosweg naar St. Vith en het kasteel in Reuland zijn voor wandelaars en fietsers een waar hoogtepunt. Het Europamonument, drielandenpunt België/Duitsland/Luxemburg, de culturele steden van Malmedy, Bastogne, Stavelot, Prüm, Monschau, Trier, Clervaux en Vianden voor een langer verblijf zijn aanbevolen uitstapjes, die onvergetelijke indrukken zullen achterlaten.
Binnen een straal van 25km wordt de wintersporters een groot aantal activiteiten aangeboden in de prachtige natuur. Pistes, liften, rodelbanen en mooie langlaufpistes nodigen jong en oud uit om van de sneeuw te genieten. In de zomer kunt u zwemmen in het meer van Weiswampach of Bütgenbach. Sankt-Vith biedt een chloorvrij zwembad, een 9-holes golfbaan, een sportcentrum en een tentoonstellings-en cultureel centrum voor liefhebbers van theater en concerten.
Extra’s: Het appartement ligt op slechts 300 meter van ‘Fun & Action Center’. Daar kun je indoorkarten, bowlen, biljarten en minigolf spelen. Een paradijs voor natuurliefhebbers is de fietsroute “Ravel” die langs oude spoorlijnen loopt.

Beschikbaarheid & Boeken